BOX PHARMACY | HAUL & REVIEW


Τι κάνετε κορίτσια μου;
Tο ξέρω, χάθηκα, όμως έφυγα από την πόλη που σπούδαζα και γύρισα στην Κέρκυρα από όπου κατάγομαι. Καταλαβαίνετε, λίγο η μετακόμιση, λίγο να επιστρέψω στις παλιές συνήθειες και λίγο το καλοκαίρι , πήγαν όλα λίγο πίσω δυστυχώς.
Εδω είμαι όμως και επιστρέφω με πολύ όρεξη, και μια παραγγελία που είχα κάνει από το Box Pharmacy.
H αγάπη για αυτό το ηλεκτρονικό φαρμακείο είναι μεγάλη, καθώς όποια φορά και αν θελήσω κάτι η εξυπηρέτηση τους και η ταχύτητα της αποστολής του πακέτου μου , είναι κάθε φορά και καλύτερη.

Αυτή την φορά χρειαζόμουν μια ενυδατική για το πρωί , γιατί αποφάσισα να εγκαταλείψω την Effaclar Duo όπου χρησιμοποιούσα χρόνια.
 
Έτσι αποφάσισα να αγοράσω την Εffaclar Mat της ίδιας σειράς της La Roche - Posay. Tην είχα αγοράσει και πιο παλιά και έτσι είχα ήδη μια πρώτη εμπειρία με το προϊόν.

Σχετικά πλήρης ενυδάτωση για μια μεικτή - λιπαρή επιδερμίδα όπως η δίκια μου. Το μεγάλο θετικό όμως της κρέμας αυτής είναι το ματ τελείωμα της. Τώρα το καλοκαίρι είναι η ιδανική κρεμά ημέρας για έμενα!

Αφού βρήκα την ενυδατική , χαζεύοντας στην ιστοσελίδα του φαρμακείου είδα αυτό το σετ σε πρoσφορα.
 
Είναι το νέο άρωμα του Κorres με αμπέλι Σαντορίνης σε πακέτο με το αφρόλουτρο.
Έχει μια φρέσκια καλοκαιρινή μυρωδιά, κατάλληλη για πρωί. Δεν έχει όμως μεγάλη διάρκεια, όπως και όλα τα αρώματα της νέας σειράς του Korres. Κρατεί επάνω μου περίπου 2 ώρες το άρωμα.
Το αφρόλουτρο κάνει πολύ αφρό και αφήνει το δέρμα απαλό.
 
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από το φαρμακείο αλλά και από τα προϊόντα που αγόρασα.
Έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω;
Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση!


https://www.bloglovin.com/blogs/beautys-infinity-14010211https://twitter.com/beautysinfinityhttps://www.facebook.com/pages/Beautys-Infinity/1413734522280449


2 σχόλια:

  1. Μπορείς να μας κάνεις κι ένα review για την κρέμα duo plus?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει κορίτσι μου! Θα κανω γιατι τυχαινει να την χρησιμοποιω!
      Σε ευχαριστω πολυ !!

      Διαγραφή