Color Drama / MAYBELLINE

Μπορεί ο καιρός να έχει τρελαθεί και να μην θέλει να φτιάξουν οι μέρες, όμως μην ανησυχείτε εγώ είμαι εδω για να σας φέρω το καλοκαίρι επίσημα! Γιατί το καλοκαίρι είναι κακά τα ψέματα, μαυρισμένο δέρμα και κοραλλί!! Ναι, ναι κοραλλί.. 
Το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα που έμενα προσωπικά με κάνει να ανυπομονώ για τα ζεστά εκείνα  βράδια! Πάμε λοιπόν να ταξιδέψουμε μαζί σήμερα και να δούμε ένα από τα πιο όμορφα χρώματα της  σειράς Color Drama από την Μaybelline.
Σε μια επίσκεψη μου στα Hondos Center είδα την σειρά της Mabelline Color Drama που ομολογώ ότι δεν είχα δοκιμάσει. Όταν είδα το no420 In The Coral ξετρελάθηκα. Μετά από μερικές μέρες έγινε κιόλας δικό μου!
Αν αναζητάτε το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα για τα  χείλη , σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να τσεκάρετε!!
Maybelline Color Drama / 420 In With Coral

Έχει κοραλλί, έχει και φούξια υποτονους και αυτό το κάνει το must καλοκαιρινό κραγιόν. Σε μαυρισμένη επιδερμίδα θεωρώ θα είναι super. Μου αρέσει η βουτυρένια αίσθηση στα χείλη όταν το εφαρμόζω. Είναι τόσο ανάλαφρο που σχεδόν δεν το νιώθω καθόλου.
Η μορφή μολυβιού που έχει, κάνει την εφαρμογή του αρκετά εύκολη και με ακρίβεια...
Για την απόδοση δεν θα μιλήσω καθώς πιστεύω ότι η εικόνα μιλάει από μόνη της. Η διάρκεια του είναι εκπληκτική, δεν φεύγει καθόλου εύκολα εάν το προσέχεις και λίγο. Δεν έχει την τάση να ξηραίνει τα χείλη αλλά εγώ φροντίζω να κάνω μια πολύ καλή απολέπιση πριν το εφαρμόσω γιατί δυστυχώς μου ξεραίνονται εύκολα. Το έχω αγαπήσει και σίγουρα θα αποκτήσω μελλοντικά και τις υπόλοιπες αποχρώσεις που είδα και έχω βάλει στο μάτι. Τιμή 5.90
Ελπίζω να σου μετέφερα τον ενθουσιασμό μου για αυτό το υπέροχο χρώμα. Έχεις δοκιμάσει κάποιο κραγιόν-μολύβι από αυτήν την σειρά; 
Ποιό είναι το αγαπημένο σου καλοκαιρινό κραγιόν;


 photo Untitled_zpsvcsdo6oe.png

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο χρώματακι .. Το λάτρεψα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mμμ υπέροχη απόχρωση!Είναι ματ απο ότι κατάλαβα;Γιατί ένα κοραλί σε ματ υφή θέλω να πάρω,σκέφτομαι για mac αλλά κι αυτό μιας και είναι τόσο οικονομικό μπορεί να το πάρω να έχω δύο πορτοκαλί κραγιόν,one is never enough απο ότι λένε :)
    Eγινα μέλος και στο όμορφο blog σου,θα χαρώ αν επισκεφτείς και το δικό μου.
    Φιλιά!!!
    http://lipstickandlacelov.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αρχή ειναι βουτηρενιο και υστερα γινεται ματ!!!
      Σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή