♥ EMPTIES ♥


Γεια σας κορίτσια μου και καλως ήρθατε στο blog μου! 
Το σημερινό ποστ ειναι αφιερομένο στα άδεια προιόντα που μου τελείωσαν το τελευταίο διάστημα. Empties λοιπον και παμε να δούμε την ολοκληρωμένη μου άποψη για αυτά!

 

Τα πρώτα προϊόντα αφορούν τα μαλλιά!

Το ένα είναι το Εlnett Satin από L'oreal Paris. Συγκεκριμένα πρόκειται για το θερμοπροστατευτικο Straight/3 days. Υπόσχεται προστασία από την θερμότητα μέχρι 230°C και λεία μαλλιά για τρεις ημέρες. Είχε τύχει να το αγοράσω σε μια πρόσφορα 1+1 δωρο. Είναι ένα καλό προϊόν κατάλληλο για προστασία πριν το πιστολάκι η το ισιωτικο. Το χρησιμοποιούσα σε βρεγμένα μαλλιά λίγο πριν το styling. Προσωπικά μου άρεσε το αποτέλεσμα που έδινε στα μαλλιά μου όμως το θεωρώ λίγο ακριβό αν δεν το βρεις σε πρόσφορα. Τιμή 7-8 ευρώ.

Δυστυχώς μου τέλειωσε ο αγαπημένος μου αφρός για τα μαλλιά. Πρόκειται για τον Wellaflex Heat Creations no5. Τον χρησιμοποιώ τα τελευταία δυο χρόνια και δεν τον αλλάζω. Κάνει τις μπούκλες μου πολύ ελαστικές και μου αρέσει το ανάλαφρο αποτέλεσμα που δίνει. Το έχω ήδη αγοράσει ξανά! Τιμή 4-5 ευρώ

Στη συνέχεια, μου τελείωσαν δυο προϊόντα από την περιποίηση προσώπου μου. 
Το Βιολογικό Διάλυμα Πρόπολης από Apivita ήταν η λύση άμεσης ανάγκης για το δέρμα μου. Όποτε το δέρμα μου δεν ήταν στα καλύτερα του και έβγαζα κάποια σπυράκια το τοποθετούσα επάνω τους και ωρίμαζε στον μισό χρόνο από ότι θα χρειαζόταν χωρίς αυτό. 
Ύστερα θα μιλήσουμε για την κρέμα ματιών Optimals από την Oriflame. 
Αυτή η κρέμα δεν μου άρεσε. Δεν είδα κανένα αποτέλεσμα στα μάτια μου, ούτε στους κύκλους ούτε στα πρηξίματα. Εγώ αυτά ζητώ από μια κρέμα καθώς δεν έχω ακόμα ανάγκη αντιρυτιδικές κρέμες. Νόμιζα ότι εφόσον δεν είναι αντιρυτιδική θα προσφέρει κάτι στους μαύρους κύκλους η έστω μια ενυδάτωση. Δεν είδα κανένα αποτέλεσμα και γιατί δεν θα την αναζητήσω ξανά.



Επόμενο είναι το Βody Spray από την Avon με μυρωδιά τριαντάφυλλο και σοκολάτα. Να τονίσω ότι δεν έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά μυρίζει τόσο όμορφα που εγώ το ξεπέρασα! Το είχα συνήθως στη τσάντα μου και το έβαζα το πρωί! Μου αρέσει πολύ αυτή η σειρά και συχνά τα βρίσκω σε πρόσφορα γύρω στα 3 ευρώ και πάντα παίρνω ένα!

Μου τέλειωσε το αποσμητικό που χρησιμοποιούσα τον τελευταίο μηνά και δεν είναι άλλο από το Pearl&Beauty της Nivea. Μου άρεσε πάρα πολύ το άρωμα του. Μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα και η προστασία του κρατάει ακόμα και μετά από μια δύσκολη μέρα!Τιμή γύρω στα 4 ευρω.

Τελευταία άδεια προϊόντα είναι δυο που αφορούν τον καθαρισμό του προσώπου.
Το Καθαριστικό από την Avon με Αλόη είναι ένα απαλό καθαριστικό το οποίο δεν αφαιρει το μακιγιάζ αλλά καθαρίζει πολύ όμορφα το δέρμα. Είναι αρκετά ενυδατικό και συνήθως το χρησιμοποιούσα το πρωί που δεν έχω ανάγκη από αφαίρεση μακιγιάζ αλλά από έναν απλό καθαρισμο. Το πετυχαίνετε συχνά σε πρόσφορα με τιμή 3 ευρώ.
Τελευταίο αλλά πολύ αγαπημένο είναι η Τονωτική Λοσιόν από Specifics της Seventeen. Είναι η αγαπημένη μου τονωτική λοσιόν. Ολοκληρώνει τον καθαρισμό μου, δεν ανησυχώ για τυχών κατάλοιπα μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα μου ματ χωρίς να τραβάει! Τι άλλο να ζητήσω από μια τονωτική λοσιόν; Τιμή 6 ευρώ.

Ελπίζω να μην σας κούρασα με το τόσο μεγάλο ποστ! Αφού μοιράστηκα μαζί σας την άποψη μου για αυτά, ήρθε η ώρα να τα πάω στην ανακύκλωση!

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια προϊόντα σας έχουν τελειώσει τελευταία;


 

4 σχόλια:

  1. Αγαπημένη πολύ ωραίο το ποστ σου! Μπορώ να πω οτι με δελέασε να δοκιμάσω αυτο το θερμοπροστατευτικο αν και θα συμφωνήσω οτι είναι λίγο ακριβό! Ελπιζω να το πετύχω σε προσφορα! Φιλακια πολλά! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζει να το δοκιμάσεις, κάνει καλή δουλειά. Βαζει συχνά προσφορες, σιγουρα θα το πετύχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω μάζεψες αρκετά αγαπημένα.. Πως τα μαζεύετε όλες; Χαχα!
    Εγώ δεν μπορώ να τα κρατήσω, κάθε φορά τα πετάω. Πόσα προϊόντα έχω δοκιμάσει και τα έχω πετάξει ειλικρινά δεν θυμάμαι και... δεν θέλω και να θυμηθώ χαχα!
    Έχω δοκιμάσει κάποια προϊόντα που έδειξες όπως το Body Spray από Avon σε διαφορετικό άρωμα, τον αφρό για τα μαλλιά αλλά και το roll on από Nivea :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα! Κρατησου λιγο καιρο, θα ηθελα πολυ να μαθω τα προιοντα που τελειωσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή