✿Haul✿



Haul σήμερα κορίτσια μου, και είναι κάποιες μικρές αγορές που έκανα πριν κάποιες μέρες. 

Πάμε λοιπόν να δούμε τι πηρά και από που! 



Αρχικά πήγα στα hondos όπου ψώνισα δυο πραγματάκια. 
Επειδή όπως είδατε και στα Empties, μου τέλειωσε η αγαπημένη μου τονωτική λοσιόν από Seventeen, έψαχνα για μια καινούρια να δοκιμάσω. Έπεσε στα μάτια μου η Anti-spot Toner & Powder απο Εssence. Mου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ότι έχει πούδρα μέσα, γεγονός που το κάνει σουπερ για λιπαρές επιδερμίδες. Υπόσχεται ότι καταπολεμά τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα, καθαρίζει τους πόρους και αναζοωγωνει την επιδερμίδα. Τις εντυπώσεις μου θα τις δείτε σύντομα! 
Τιμή 3 ευρώ.
Από το Hondos Center επίσης πήρα και μια μάσκα της Montagne Jeunesse με αλόη. Αναφέρει ότι είναι για βαθύ καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας.Εχει μεσα και άργιλο για τελειο καθαρισμο και ρυθμιση της ενοχλητικής λιπαροτητας. Την έχω ξαναδοκιμάσει και την εχω λατρέψει. Είναι φοβερή μάσκα και αξίζει να την δοκιμάσεις.  
Τιμή 2 ευρώ.




Επόμενη στάση ήταν τα αγαπημένα Dust and Cream.
Χρειαζόμουν ένα top coat και αγόρασα της Beauty Line Cosmetics no 201. Eχω διαβάσει αρκετες κριτικές και στην πλειοψηφια ηταν θετικες! Ε είπα να το δοκιμάσω!
 Τιμή 1,5 ευρώ

Κοιτάζοντας το υπέροχο αυτό stand της δεν μπορούσα να αντισταθώ σε αυτό το υπέροχο pastel μωβ χρώμα, ιδανικό για αυτή την εποχή. Δεν άντεξα και το πήρα. Είναι από Beauty Line Cosmetics το νούμερο 693
Τιμή 1,5 ευρώ. 

Τέλος χρειαζόμουν ένα μπεζ μολύβι για την υγρή γραμμή του ματιου. Επελεξα από την Beauty Line Cosmetics το no 050 Sand Beige Κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και ξεκούραστα. 

Τιμη 2 ευρω.
 

8 σχόλια:

  1. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα! Έχω αρκετά βερνίκια της εταιρείας Beauty Line Cosmetics και είναι από τα αγαπημένα μου :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η ποικιλια στα χρωματα δεν υπάρχει!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια σου, να τα χαρείς! :)
    Πολύ ενδιαφέρουσα μάσκα, θέλω πολύ να την δοκιμάσω!
    Πόσο αγαπάω τα βερνίκια από Beauty Line Cosmetics, έχει απίστευτη ποικιλία χρωμάτων, είναι οικονομικότατα και εξαιρετικής ποιότητας!

    Πολλά φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμάσεις, ειναι σουπερ οικονομικη και σου κραταει για δυο χρησεις σίγουρα!
      Τα βερνικια ειναι σταθερή αξία!
      Πολύ ομορφο το blog σου!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Αγαπη μου τελειο το ποστ σου! Χαρηκα πολυ γιατι ειδα οτι εκανες μια πολυ σωστη αγορα και αναφερομαι για το μπεζ μολυβι για τα ματια! Εκανες πολυ σωστα που πηρες μπεζ κ οχι ασπρο! Και παλι ολα σουπερ! Φιλακια πολλα! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ασπρο νομιζω θα μου αγριευε πολυ το ματι.
    Σε ευχαριστω πάρα πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία όλα!Να τα χαρείς!Το μολυβάκι έχει καλή διάρκεια; Το βάζεις στην εσωτερική γραμμή του ματιού; Γιατί εγώ εκεί το τοποθετώ και ψάχνω κάποιο με μεγαλύτερη διάρκεια οπότε αν αυτό είναι καλό λέω να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ευχαριστω!
    Ναι εχει καλη διαρκεια αν υποθεσουμε οτι μιλαμε για την εσωτερικη υγρη γραμμη που ολα τρεχουν εκει μετα απο καποιες ωρες.
    Γυρω στις 5 ωρες κραταει που το θεωρω σουπερ!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή