Current Skincare Favorites!



Γεια σας! Πρωτο post για τον Μαϊο και αποφάσισα να σας δείξω προϊόντα που χρησιμοποιώ για την περιποίηση του προσώπου, του δέρματος και των μαλλιών μου αυτον τον καιρο!

 Πάμε να τα δούμε;


 Αρχικά χρησιμοποιούσα το Avene Cleanance Gel για τον καθαρισμό του προσώπου μου καθώς είναι το μόνο που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια! Καθαρίζει εντελώς το πρόσωπο μου και παράλληλα δεν το αφήνει καθόλου ξηρό! (Μεικτό- Λιπαρό δέρμα).
Τελευταία έχω αγαπήσει δυο μάσκες για την περιποίηση μου! Η πρώτη δεν είναι άλλη από την Μάσκα για βαθύ καθαρισμό της Αpivita. Καθαρίζει άψογα την επιδερμίδα μου και ελέγχει την λιπαρότητα. Μετά την χρήση της τραβαει λίγο το δέρμα γι' αυτό χρειάζεται μια καλή ενυδατική. Η δεύτερη μάσκα είναι η Flash Rinse 1 Minute Facial της REN. Την προμηθεύτηκα από το Glowbox Απριλίου και ήμουν ανυπόμονη να την δοκιμάσω. Όταν την χρησιμοποίησα πρώτη φορά δεν ήξερα τι ακριβώς να περιμένω. Με παρακίνησε η μυρωδιά της για να την χρησιμοποιήσω καθώς μυρίζει πορτοκάλι! Η χρήση της έχει ως εξής: Την απλώνεις κάνοντας μασάζ στην επιδερμίδα και είναι σαν να έχει μικρούς κόκκους, έπειτα βρέχεις ελαφρά τα χέρια σου και το ενυδατώνεις για να ενεργοποιηθεί η ενεργή βιταμίνη C. Την αφήνεις για 1 λεπτό και ξεβγάζεις. Το αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας χρήση είναι φοβερό. Κάνει το δέρμα ξεκούραστο και λαμπερό καθώς παράλληλα το ενυδατώνει.
 

Εκτός από αυτές τις μάσκες που χρησιμοποιούσα 1-2 φορές την εβδομάδα, κάθε βράδυ έβαζα την Επανορθωτική μάσκα ύπνου από Κorres. H συγκεκριμένη μάσκα αφήνει ενυδατωμένο και λαμπερό το πρόσωπο το επόμενο πρωί. Μου άρεσε γιατί είδα πιο απαλό το δέρμα μου και δεν είχα στο νου μου την επιπλέον ενυδάτωση! 
Για την ενυδάτωση όλου του υπόλοιπου σώματός μου χρησιμοποιούσα καθημερινά το γαλάκτωμα σώματος με Cocoa butter απο Avon. Η γλυκιά μυρωδιά του είναι ο,τι πρέπει για την άνοιξη. Μυρίζει καθαριότητα και είναι αρκετά διακριτική. Για τα μαλλιά λάτρεψα το Miraculus Oil της Garnier Fructis κυρίως για τη μυρωδιά του. Μυρίζει θεϊκά! Και κάνει τα μαλλιά μου πιο λεία και απαλά μειώνοντας το φριζάρισμα.
 


Εσείς ποιά προϊόντα χρησιμοποιείτε για την περιποιηση σας αυτη την περιοδο που ο καιρος γινεται ολο και πιο ανοιξιατικος;
Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω;

 


4 σχόλια:

  1. Μου άρεσε πολύ το post σου και σκέφτομαι κι εγώ να το κάνω κάποια στιγμή. Ωραία ιδέα!
    Είχα δοκιμάσει παλιότερα το gel της Αvene και μου φάνηκε καλό, τώρα βέβαια έχω άλλα στη σειρά :P
    Όπως και τη μάσκα έχω δοκιμάσει στην παλιά της συσκευασία και ομολογώ δεν έχω χρησιμοποιήσει καλύτερη.
    Φιλιά Κατερίνα μου. :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε!
    Το gel ειναι πολυ καλο!
    Την μασκα με πρασινη αργιλο δεν την αλλαζω!
    Φιλιά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε δύο κοινά γι'αυτή την εποχή το καθαριστικό από avene και το body lotion από avon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή