FREZYDERM / Sun Screen Color Velvet Technology

Όπως καταλάβατε σήμερα θα σας πω για την νέα μου αντηλιακή από την Frezyderm. Είχα ακούσει τόσα πολλά για αυτήν όποτε και δεν δυσκολεύτηκα να επιλέξω την αντηλιακή μου για φέτος. Πάμε να δούμε την άποψη μου.
Την πήρα πριν περίπου 2 εβδομάδες από το Box Pharmacy. Φημιζεται για την υφή της και όχι άδικα. Είναι πολύ βελούδινη και απαλή πάνω στο πρόσωπο. Επέλεξα την εκδοχή με το χρώμα για να δοκιμάσω. Αρχικά την είδα λίγο σκουρόχρωμη για έμενα και τρόμαξα. Έχω να πω όμως ότι προσαρμόζεται ακριβώς στο χρώμα του κάθε δέρματος. 
Ο 50 δείκτης προστασίας είναι ο κατάλληλος για όλο το καλοκαίρι και στην πόλη και στην παραλία. Από κάλυψη είναι ικανοποιητική σχεδόν πλήρης.  Την φόρεσα στην θάλασσα και έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Μόνο που πρέπει να ανανεώνεται συχνά ειδικά όταν χάνεται η βελούδινη αυτή υφή. Προτείνω να μην την τοποθετήσετε κοντά στα μάτια γιατί θα σας ενοχλήσει.
Δεν την αποχωρίζομαι από τότε που την πήρα και την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Θέλω πολύ να δοκιμάσω και την εκδοχή του gel χωρίς χρώμα γιατί έχω ακούσει και για αυτήν τα καλυτέρα. 
Την έχετε δοκιμάσει; Ποια αντηλιακή χρησιμοποιείται φέτος;


https://www.bloglovin.com/blogs/beautys-infinity-14010211https://twitter.com/beautysinfinityhttps://www.facebook.com/pages/Beautys-Infinity/1413734522280449


2 σχόλια:

  1. Είναι πράγματι υπέροχη! Δεν έχουμε δοκιμάσει αυτή με το χρώμα, αλλά μετά το post σου μάλλον θα είναι η επόμενη επιλογή μας. Την απλή πάντως τη λατρεύουμε και την επιλέγουμε εδώ και χρόνια. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή