GARNIER | 5 Sec Perfect Blur



Χρόνια τώρα με ταλαιπωρούν οι ενοχλητικοί ανοιχτοί πόροι γύρω από την μύτη. Έχοντας λιπαρό- μεικτό δέρμα έψαχνα κάτι κατάλληλο για αυτό. Λίγο καιρό πριν ανακάλυψα το Instant Skin Corrector 5 sec από την Garnier

Ουσιαστικά είναι ένα Primer άμεσης μεταμόρφωσης, το όποιο ισχυρίζεται ότι σβήνει τα σημάδια γήρανσης, τις λεπτές γραμμές, τις ατέλειες, τις χρωματικές διαφορές και τους ανοιχτούς πόρους.
Σε έμενα δούλεψε πολύ καλά αυτό το προϊόν. Μου καλύπτει τους πόρους μου, δεν φαίνονται διεσταλμένοι και κραταει την λιπαρότητα μακριά περίπου 4-5 ώρες. Θα προτιμούσα να διαρκούσε περισσότερη ώρα αλλά με αφήνει πολύ ικανοποιημένη από την δουλεία του οπότε το παραβλέπω. Το εφαρμόζω πάνω από την ενυδατική μου, σαν βάση του μακιγιαζ. Επομενη δοκιμή θα είναι το Porefessional από την Βenefit. Κριτικές λένε ότι μοιάζει πολύ το Garnier με αυτό της Benefit. Tο μόνο σίγουρο όμως είναι ότι στέκεται αξιοπρεπέστατο δεδομένης της τιμής του! 
Κοστίζει 9.90 αλλά σίγουρα θα το βρείτε και σε εκπτωση.
Το έχετε δοκιμάσει; Ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν για την αντιμετώπιση των ενοχλητικών πόρων;

  photo Untitled_zpsvcsdo6oe.png


 

https://www.bloglovin.com/blogs/beautys-infinity-14010211https://twitter.com/beautysinfinityhttps://www.facebook.com/pages/Beautys-Infinity/1413734522280449


2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post!! Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα το συγκεκριμένο primer,χρησιμοποιώ αυτην την στιγμή το Pore Refining Anti-Shine Base από την Catrice αλλά το αυτό είναι το επόμενο που θέλω να δοκιμάσω!!
    Θα χαρώ πολύ να σε δώ και στο δικό μου blog beautylittlesecretssd.blogspot.gr
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις, ειδικά αν δεν εχεις πολυ λιπαρή επιδερμιδα πιστέυω θα σου ταιριάξει πολυ!
      Πως σου φαινεται το Pore refining anti-shine Base απο Catrice;
      Σε ευχαριστώ πολυ, παω στο blog σου!
      Φιλιά!

      Διαγραφή