MAY FAVORITES

Γεια σας κορίτσια μου! Από εδώ και πέρα κάθε τέλος μήνα θα βλέπουμε μαζί τα προϊόντα που χρησιμοποίησα πιο πολύ τον μήνα μου πέρασε!
Εμένα ο Μάιος είναι από τους αγαπημένους μου μήνες γι' αυτόν τον  λόγο δεν είμαι και τόσο ενθουσιασμένη που μπαίνει ο Ιούνιος. 
Πάμε όμως να δούμε τα προϊόντα που αγάπησα αυτόν τον μήνα !

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Αυτός ο μήνας εκτός από απίστευτα ζεστός ήταν και μήνας περιποίησης καθώς ήταν μια ανάσα μακρυά από το καλοκαίρι! Θέλω πολύ να αναφέρω ένα αφρόλουτρο που λάτρεψα για την μυρωδιά του! Δεν είναι άλλο από το Nivea Shower Gel Powerfruit Fresh. Μυρίζει φρεσκάδα και φρουτενια και πιστέψτε με ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν υστερα από μια δύσκολη και ζεστη μέρα! Το χρησιμοποιούσα με το αγαπημένο μου Σφουγγάρι-λούφα απο Jumbo. Έχει γίνει πλέον μόνιμη η θέση του στο μπάνιο μου αφού το θεωρώ απαραίτητο! Κοστίζει μόνο 2 ευρώ και η απολέπιση με το συγκεκριμένο σφουγγάρι περνάει σε άλλο επίπεδο!
Τον καθαρισμό στο πρόσωπο μου βοηθούσε το Βουρτσάκι από Jumbo. Είναι εκπληκτικό για τα χρήματα του! Οποιοδήποτε gel καθαρισμού τοποθετήσω επάνω κάνει τρομερό αφρό και ύστερα το πρόσωπο μου ειναι πολύ καθαρο. Με βοηθησε πολυ στον καθαρισμό των διεσταλμενων πορων μου. Κοστίζει μολις 1 ευρω!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Με τον ήλιο να καίει τόσο πολύ δεν θα μπορούσε να λείπει από την καθημερινή μου περιποίηση η Κρεμά Προσώπου Ελαφριάς Υφής με Θαλασσιά Λεβάντα και Πρόπολη της APIVITA. Την χρησιμοποιούσα κάθε πρωί. Είναι πολύ ελαφριά η σύσταση της, απορροφάται εύκολα και είναι αφήνει το δέρμα εντελώς ματ. Ύστερα, δεν έχω να ανησυχώ μήπως εμφανίσω λιπαρότητα αλλά ούτε για την προστασία μου στον ήλιο. Αποτελεί πολύ καλή βάση μακιγιάζ.
Επειδή δεν έχω μαυρίσει ακόμα για να βάλω περισσότερο χρώμα στο πρόσωπο μου χρησιμοποιούσα το κρεμώδες ρουζ Korres Blush Stick στην απόχρωση natural. Αν και δεν προορίζεται για αυτό, είναι ι-δ-α-ν-ι-κ-ο για κοψίματα και για να δώσεις μια ζεστασιά στο πρόσωπο σου!
Όταν έψαχνα να φορέσω ένα κραγιόν κατάλληλο για την εποχή τον μυαλό μου δεν πήγαινε άλλου εκτός από το Velvet Matte Lipstick της Golden Rose το νούμερο 13. Είναι το απόλυτο τριανταφυλλί χρώμα χωρίς υπερβολές! Είναι πολύ άνετο στα χείλη, δεν τα ξεραίνει και διαρκεί σίγουρα 6-7 ώρες! Απλά το αγάπησα! 


Από κάτω μπορείτε να δείτε πως γράφουν τα δυο τελευταία προϊόντα! 


Κάπου εδω τελειώσαμε με τα αγαπημένα! 
Ποια ήταν τα αγαπημένα σας προϊόντα για τον μηνά Μάιο; 
Έχετε δοκιμάσει κανένα από τα παραπάνω προϊόντα;
 photo Untitled_zpsvcsdo6oe.png





https://www.bloglovin.com/blogs/beautys-infinity-14010211https://twitter.com/beautysinfinityhttps://www.facebook.com/pages/Beautys-Infinity/1413734522280449


8 σχόλια:

  1. Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο βουρτσάκι από gallerie de beaute και κάνει καταπληκτική δουλειά. Τα κραγιόν velvet matte μου αρέσουν κι εμένα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπεις διαφορά με το βουρτσάκι.
    Το κραγιον μου αρέσει πολυ γιατι ειναι ματ και δεν ανησυχω αν εχει φυγει.
    Σε ευχαριστώ πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα αγαπημένα, το βουρτσάκι σίγουρα θα το πάρω και εγώ, όσο για το κραγιόν έχει απίστευτο χρώμα! Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βουρτσακι αξίζει, να το δοκιμάσεις και να μου πεις την γνώμη σου :)
    Σε ευχαριστω πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία αγαπημένα!To stick του Korres το χρησιμοποιώ κι εγώ για κοψίματα και είναι εκπληκτικό! Το 13 το έχω κι εγώ και είναι ένα από τα αγαπημένα μου κραγιόν για το καλοκαίρι!

    Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή